Er du ny? Tilmeld Har du en konto?

hej smukke én

For mig liv er interessant, men det bliver smukt, når du indser, at den man elsker, elsker dig more.I er en ydmyg mand med mange ambitioner i livet. Jeg ved bare, jeg er en romantisk mand af natur, og også en omsorgsfuld og kærlig mand leder efter min soulmate. Jeg har en masse kærlighed inde i mit hjerte til at dele kys smiley. Mine venner siger altid, at jeg er en venlig og følsom og positiv mand. Jeg kan sige, at jeg er en positiv mand, men det er lidt svært at beskrive mig selv, fordi jeg kan kun sige gode ting, og det er mere vigtigt, hvad min familie og mine venner mener om mig, men jeg kan dristigt sige, at jeg er venlig og oprigtig . I min fritid nyder jeg at danse, gå ud, strande, læsning, film, musik, vinsmagning, teater, rejser, madlavning, sundhed og fitness. Jeg er meget aktiv og øve en masse at holde min krop stærk og sund. Også meget atletisk og nyde spil som tennis og svømning.


Min sjæl er længsel efter en sød, omsorgsfuld, bud, rolig, venlig og lidenskabelig kvinde, nogen, der har samme interesser og nogle af deres egne. Nogen, der ønsker at blive forkælet og forkæle mig og nyder at rejse. Denne særlige kvinde, jeg har ledt efter, den ene, der vil gøre mig ønsket og velkommen. Jeg har ikke et punkt på tværs af liste over en ideel kvindelige træk, som jeg tror, ​​vi alle er ikke uden mangler og fordele Enig ??. Jamen jeg tror, ​​at hvis du falder i kærlighed, alt er ikke vigtigt længere, alt dette plukning og vælger ikke fungerer. Jeg vil gerne have en person, som vi vil nyde hinanden og aldrig kedelige øjeblikke, hvor vi er sammen. Ser frem til at møde den særlige kvinde, som jeg kan tilbringe resten af ​​mit liv med.

Sidste besøg: Kun synlig for medlemmer!

Tilmeld dig 100% gratis og kom i kontakt med singler

Tilslut dig gratis i dag

Udseende

EtnicitetKaukasisk / Hvid
National oprindelseDansk
KropsbygningGennemsnitlig
Højde188 cm
ØjenfarveBrun
HårfarveBlond
Bedste trækSmil
KropsudsmykningAndet
SundhedIngen problemer

Situation

Har kæledyrHund

Uddannelse

UddannelseAndet
SpecialeAndet
BeskæftigelsesstatusFuldtid
Årlig indkomst1.250.000DKK - 2.500.000DKK

Sjov

TV-præferencerNyheder, Dokumentarfilm, Komedier, Film, Sport
Filmtyper jeg kan lideAktion, Science fiction, Dokumentarfilm, Familie, Jeg er en film skuespiller
HobbierLæsning, Indlæring, Musik, Film, Dans, Familie, Teater, Rejse, Madlavning, Havearbejde, Fiskeri, Frivilligt arbejde, Shoppe

Personlighed

RygerIkke-ryger
DrikkerDrikker til fester
Social adfærdSjov
Mine venner beskriver mig somCool fyr
I gymnasiet var jegHjernen
Sans for humorHjernen
Det er sjovt atVære sammen med venner, Shoppe, Være hjemme, Slappe af, Læse en bog , Se TV

Visninger

Politisk overbevisningIkke sikker
ReligionKristen
Deltager i religiøse ceremonierHver uge